Gospel Camp 2011

9.4.2011 23:00 Vladimír Krupa Mládež,Sbory

Pražský pěvecký gospelový soubor Maranatha Gospel Choir připravil v tomto roce otevřený hudební CAMP, který je určen všem (nejen) mladým zpěvákům, kteří se chtějí seznámit s duchovní hudbou známou jako gospel.

Gospel Camp se uskuteční v termínu 21.8-28.8.2011 na zámku Nečtiny (32km od Plzně). Na camp je zván každý, koho tento hudební žánr oslovuje nebo si chce vyzkoušet v hudbě něco nového.

Hlavním hostem bude dánský gospelový dirigent, zpěvák a skladatel Cleas Wegener, který bude také hlavním lektorem celého týdne. Kromě Clease Wegenera se campu zúčastní také celá řada dalších zajímavých českých lektorů a hudebníků. Pod jejich vedením se účastníci campu budou moci seznámit s celou řadou dalších hudebních dovedností.

Záměrem campu je nabídnout další rozměr duchovní hudby v podobě gospelu, která v posledních letech začíná prorážet i do České republiky a hledá si své příznivce. Po pěti letech vlastní činnosti jsme se jako soubor rozhodli předat své zkušenosti z této oblasti a nabídnout obohacení prostřednictvím GOSPEL CAMPU dalším zájemcům.

Více informací naleznou zájemci také na webových stránkách www.gospelcamp.cz