Letohrad Floorball Open

22.9.2011 12:21 Vladimír Krupa Sbory

Zdravím všechny sportovní nadšence. Chtěl bych Vás tímto pozvat na florbalový turnaj!

Podmínky turnaje: v 1 týmu může být maximálně 7 hráčů, z toho max. 1 aktivní registrovaný na sezónu 2011/2012 u ČfbU. Bude se hrát 3 hráči v poli + 1 brankář (bez hokejky) – tento herní systém je zvolen kvůli velikosti herního pole, kdyby se na místě zjistilo, že by šlo hrát systém 4+1 klidně na něj můžeme přejít – vše záleží na domluvě a na situaci. Vždy musí být ve hře přítomna alespoň jedna žena. Pravidla, která se týkají samotné hry bychom si vyjasnili na místě před začátkem turnaje (jde hlavně o dodržování pravidla hry vysokou holí). Turnaj je věkově omezený, zakazuje se start mladším 12let včetně (od 13 do 15 let je hra na vlastní nebezpečí, ale žádné pojištění se nehradí ani dospělým účastníkům – děkuji za pochopení. Herní čas: 2 x 8minut + 2min pauza – hlavně na změnu stran. Rozhodčí bude většinou vybrán z týmu, který nehraje popř. se pokusíme ještě sehnat někoho, kdo rozumí dobře pravidlům této krásné, rychlé hry ☺

Prosím všechny účastníky o včasný příjezd na turnaj – děkuji.

Místo konání: tělocvična ZŠ U Dvora Letohrad, U Dvora 745, Letohrad 561 61
Datum konání: 20. 11. 2011
Začátek turnaje: od 8.30h se bude konat vyjasňování pravidel, prosím všechny o přítomnost
Startovné: 500Kč –> zajištěno občerstvení ve formě tekutin + zajištěno ocenění

V případě zájmu o účast na tomto turnaji prosím o kontaktování buďto na e-mailové adrese korrinek@seznam.cz nebo na telefonním čísle + 420 734 390 918 (nejlépe sms s názvem týmu) – nejpozději do 28.9.2011! – přihlášení je závazné ☺

Těšíme se na všechny účastníky turnaje. Nejsme žádní profesionálové a proto nám jde hlavně o společné chvíle hezky strávené při sportu.

Na viděnou v tělocvičně v Letohradě.

Míra Kořenský

Změny v programu či organizaci turnaje vyhrazeny.
Více na webu: podorlickamladez.ceskesdruzeni.cz