Gospelová hvězda DEON KIPPING v Praze

27.8.2012 22:18 Vladimír Krupa Sbory

Do Prahy zavítá americká gospelová hvězda DEON KIPPING, který zde vystoupí v neděli 2. záři od 19, 30 hodin s největším gospelovým souborem z České republiky – MARANATHA GOSPEL CHOIR. Koncert se uskuteční v objektu Londýnská 30 na Praze 2 v prostorách místního kostela Církve adventistů sedmého dne. Koncert tohoto amerického zpěváka, producenta a dirigenta bude zároveň jediným vystoupením v České republice i Evropě. Kromě Deona Kippinga vystoupí společně se souborem ještě řada dalších zajímavých hudebních hostů jako např. Ridina Ahmed, Martin Svátek, Erika Fečová, Marta Kloučková nebo nejlepší český beatboxer Ondřej Havlík aka EN.DRU.

DEON KIPPING je známý a úspěšný americký gospelový zpěvák a producent. Díky velkému talentu a píli získal za svou hudbu zlaté a platinové ocenění. Skládá, produkuje a zpívá pro přední gospelové umělce současnosti, jakými jsou například Kirk Franklin, Marvin Sapp nebo Donald Lawrence… Od roku 2004 se zároveň věnuje dráze sólového zpěváka. Vystupuje s vlastní kapelou New Covenant čítající šest zpěváků a sedm hudebníků. Spolu s kapelou vydal úspěšné studiové album a nazpíval několik singlů. V létě 2012 připravuje vydání již druhé desky v pořadí. I přes svůj mladý věk ovlivnil Deon řadu gospelových umělců a souborů. Jeho práce je vysoce ceněna hudebními kritiky i odborníky.

Díky celé řadě pozitivních okolností se pro návštěvníky koncertu podařilo nastavit velice příjemné vstupné. Předprodejní cena v Barevné kavárně (Londýnská 30, Praha 2) je 120 Kč (dospělý) a 80 Kč (student, senior). Vstupenky budou k dispozici také v den koncertu ve výši 160/120 Kč. POČET MÍST JE OMEZENÝ.

www.mgospel.cz
www.londynska30.cz