Letohrad Floorbal Open 2013

5.1.2013 18:17 Vladimír Krupa Mládež,Sbory

Pozvánka pro všechny florbalové nadšence na florbalový turnaj

Podmínky turnaje: v 1 týmu může být maximálně 10 hráčů, z toho maximálně 2 aktivní registrovaní na sezónu 2012/2013 u ČfbU. Bude se hrát nejspíše systémem 3 hráči v poli + 1 brankář (bez hokejky, s plnohodnotnou výstrojí určenou pro florbal) – tento herní systém je zvolen kvůli velikosti herního pole. Letošní ročník se sice koná ve větší tělocvičně, ale nevím, zda-li bude rozumné zkoušet systém 4 + 1 (vše můžeme ještě na místě domluvit). Na hřišti musí být vždy přítomna alespoň jedna žena. Turnaj je věkově omezený, start povolen pouze hráčům od 15let včetně, chtěl bych upozornit, že se nehradí žádné pojištění v případě úrazu – turnaj není nijak pojištěný proti zranění – děkuji za pochopení. Herní čas: 2 x 7min + cca 2min pauza. Přesné znění pravidel na tomto turnaji pošlu všem účastníkům po závazném přihlášení, na letošní rok také máme připravenou novinku a to v podobě stálého, nezávislého rozhodčího – z důvodu objektivity, kvality, našeho herního vytížení atd. jsme museli přistoupit k tomuto kroku, než si rozhodovat turnaj z řad hráčů. Losování herního pořadí proběhne, ale ne na místě konání, ale v soukromí, budu k tomu mít jistě pomocníky

Prosím všechny účastníky o včasný příjezd na turnaj – děkuji.

• Místo konání: tělocvična TJ Spartak OEZ, Jilemnického 341, 561 51 Letohrad (co se týče parkování, nejlepší volba je nejspíše u obchodu COOP Diskont)
  • Datum: 24. 02. 2013
  • Začátek turnaje: příjezd 8 – 8.30h, začátek turnaje 8.30 – 9.00h
  • Startovné: 700 Kč (zajištěno ocenění + občerstvení ve formě tekutin)

V případě zájmu o účast na tomto turnaji prosím o kontaktování na e-mailové adrese: korrinek@seznam.cz anebo na telefonních číslech +420 734 390 918 / +420 734 681 688 (nejlépe sms s názvem týmu, pro lepší přehled).

Prosím také o přihlašování nejpozději do 10. 02. 2013.

Moc se těším na všechny účastníky turnaje. Myslím si, že nikdo z nás není profesionální florbalista a proto nám jde hlavně o to, abychom si spolu zahráli a prožili hezké společné chvíle, i když věřím, že na hřišti to ne vždycky bude procházka růžovým sadem

Na viděnou v Letohradě!!!
Míra Kořenský

Změny v turnaji a organizaci vyhrazeny, více na webu podorlickamladez.ceskesdruzeni.cz