Národní týden manželství v Hronově začíná Šeptem

11.1.2013 00:00 Vladimír Krupa Křesťanský domov,Sbory

Pozvánka na jedinečný koncert skupiny ŠEPTEM, který proběhne v sobotu 9. února 2013 od 17:00 hodin v Jiráskově divadle v Hronově.

Bude to premiéra skupiny ŠEPTEM v Čechách, a vy máte možnost být při tom. Ukázky z CDček Šeptáků a informace o skupině a jejich členech najdete na: www.septaci.cz

(Pro pamětníky: zakladatelem a vedoucím skupiny je Marek Vladár, syn Ludo Vladára, zpěváka skupiny JASPIS.)

Tímto koncertem začne NÁRODNÍ TÝDEN MANŽELSTVÍ (NTM) v Hronově.

Co to je NTM?

Již tradiční akce, (pravidelně podporovaná premiérem vlády ČR, předsedkyní parlamentu ČR a dalšími známými osobnostmi), s cílem připomenout lidem, že fungující a harmonické manželství není samozřejmost a že je třeba pro ně něco dělat. I letošní motto NTM to vyjadřuje: MANŽELSTVÍ JE UMĚNÍ. Tedy něco, co je potřeba se učit!

Pokud to vidíte stejně, přijeďte prožít nejen skvělý kulturní a umělecký zážitek, ale též podpořit manželství a rodinu svojí účastí na koncertě. Více o NTM na www.tydenmanzelstvi.cz.

Informace: Petr Adame, mobil: 605 874 765