Po přednášce – Byznys a víra Radima Passera

5.4.2013 11:26 Vladimír Krupa Sbory

30.března 2013 se uskutečnilo ve Dvoře Králové nad Labem setkání s bratrem Radimem Passerem, které bylo uskutečněno v rámci evangelizačních aktivit.

Dopoledne bratr Radim Passer sloužil Božím slovem a všechny zůčastněné jeho vystoupení velmi oslovilo. Pobožnosti se účastnil také celý trutnovský sbor, ze kterého nám po menším organizačním zádrhelu, pomohli mladí s hudebním doprovodem a zpěvem. Těsně před zahájením nám bylo oznámeno, že měsíc předem sjednané hudební vystoupení nebude.

Hlavním bodem programu byla odpolední prezentace pro veřejnost, ve které bratr Passer hovořil o svém životě a hlavně o své víře.

Bylo to velmi prosté a působivé, že všichni návštěvnici byli silně emocionálně osloveni. Neplánovaně přišla i návštěvnice z Bavorska. Pocházela ze Dvora a chtěla se po třiceti letech podívat na svůj rodný evangelický sbor a v závěru se vyjádřila, že něco tak silného ještě nezažila. Návštěvníci měli také možnost získat i knihy s podpisem autora a využili osobních rozhovorů. Hovořili jsme s některými lidmi a máme několik nových přátel. Všichni jsme se shodli, že to byla krásná a požehnaná sobota.

Chceme tímto poděkovat bratru Passerovi a bratru Metzovi, který přijel i s rodinou a zajišťoval technický servis.

Děkujeme i bratřím z Trutnova, kteří nám ochotně pomohli.

Za sbor Dvůr Králové

Fröde Ladislav