Přednášky pro veřejnost “Žít s nadějí”

4.11.2013 19:49 Vladimír Krupa Sbory

“Místní křesťané pořádají veřejné přednášky “Žít s nadějí”. Během čtyřech sobotních večerů v listopadu (vždy od 17:00 hodin) budete mít možnost proniknout do těchto témat:

• 9. listopadu, “Proč jsme tady?” aneb “pojďme odhalit překvapivý obraz”
  • 16. listopadu, “Život je tvrdý” aneb “problém bolesti a utrpení, co s tím?”
  • 23. listopadu, “Někdo nám prošlapal cestu” aneb “návrat domů, kolik stojí svoboda?”
  • 30. listopadu, “Jít se vztyčenou hlavou” aneb “víra bez pozlátek pro všedhní den”

Přednášejícím bude Mgr. Jiří Tomášek, který se po studiích na Evangelické teoogické fakultě Univerzity Karlovy stal kazatelem Církve adventistů sedmého dne. Jako duchovní působil na řadě míst v Čechcách, nejdéle právě v Litoměřicích, a to v letech 2000 – 2008. Na křesťanství a jeho přáci jej nejvíce přitahují ty hodnoty, které víra přináší do každodenního života člověka. Usiluje proto především o srozumitelné a věrné tlumočení biblického poselství dnešnímu posluchači. Zajímá se o mezilidské a partnerské vztahy i psychologii. Ve spolupráci s humanitární organizací ADRA a sborem CASD v Litoměřicích se aktivně podílel na odstraňování povodní v roce 2002.

Zveme vás tedy do našeho netradičního kostela ve tvaru pyramidy, a to a adrese Máchova 16 (naproti Vikárce). Dostanete se k nám osvětlenou cestou z Dómského náměstí. Kdo přijede autem, je možné parkovat v ulici Máchova za předpokladu, že bude zajištěn průjezd ulice. Za tuto možnost děkujeme Městské policii města Litoměřice. Začínáme v 17:00 hodin. Vstupné je dobrovolné.

Další informace je možné najít na litomerice.casd.cz