Národní týden manželství v Mladé Boleslavi

5.2.2015 22:36 Vladimír Krupa Sbory

Sobota 07. února v 17:00 hod.

KONCERT FOLKROCKOVÉ KAPELY JINDŘICHA ČERNOHORSKÉHO (finalista národní porty 2014. www.jindrichcernohorsky.cz)

Koncert k příležitosti zahájení Národního týdne manželství – 2015 v Ml. Boleslavi. Projekt pod záštitou náměstka primátora Mgr. Daniela Marka a poslance PČR Ing. Adolfa Beznosky.

Místo konání: Divadelní sál Domu kultury, Dukelská 1903.

Vstupné dobrovolné

Pondělí 09. února v 16:30 – 19:30 hod.

Tříhodinový seminář PhDr. Lidmily Pekařové s názvem: „Jak žít a nezbláznit se jako partner, rodič, člověk“.

Nabídka programu v projektu Národního týdne manželství – 2015 pod záštitou náměstka primátora Mgr. Daniela Marka a poslance PČR Ing. Adolfa Beznosky.

Rezervace na: lavkamb@mail.com, nebo tel. 732 740 250 – P. Přibyl.

Vstupné dobrovolné

Úterý 10. února – průběžně od 16:00 do 19:00 hod.

„OBNOVA MANŽELSKÉHO SLIBU“ – Zajímavá příležitost manželů, kteří si mohou s pastorem soukromě, nebo před svými svědky obnovit svůj manželský slib. Příležitost je vhodná i pro manželská jubilea. Nabídka je v rámci programu Národního týdne manželství – 2015. Sál Lávky je nutno pro rodinnou událost předem zarezervovat na tel. 608 245 836 (Karel Vasilek).

Realizace nabídky je pro zájemce zdarma.

Čtvrtek 12. února od 18:00 hod.

Projekce dramatického filmu USA s názvem „Fireproof“ s českým názvem „V jednom ohni“.

Hrdinou romantického dramatu je odvážný požárník, kapitán (hraje Kirk Cameron), který neváhá riskovat svůj život pro záchranu ostatních. (Nabídka programu v projektu Národního týdne manželství – 2015). Své filmové manželství s Erin Betheovou se mu ale zachránit nedaří. Na pokraji rozvodu přichází otec Harris Malcolm a nabízí svému synovi k vyzkoušení experiment, kterým se bude snažit proniknout k srdci své ženy. Film má překvapující závěr.
Český dabing – 114 min.