Další Celer v Poděbradech

10.4.2015 15:24 Vladimír Krupa Mládež,Sbory

Čím déle Celer pořádáme, tím více nám uniká smysl úvodního oslovení. Přejdeme tedy rovnou k věci.

Program

V páteční podvečer vás přivítá podáním ruky naše hosteska Váša. Zaregistrujete se u včelaře Václava a jeho kolegů. Na nedalekém ostrově vás bude bavit negativní seznamka, radovánky s ohněm (kdo překoná mistra Jana?) či sladké melódie kapely Jablonecký džem.

V sobotu ráno nás usadí starozákonní songservis kapely Aaron. Thomas Graumann, jedno z posledních žijících Wintonových dětí, letos nepřijede. Místo toho nás dopolední bohoslužbou bude provázet slovo kazatele Šimka proložené krátkými předpověďmi počasí meteoroložky Olgy a unikátní živými adventistickými panoramaty z jiných sborů. Před obědem si vyberete jeden ze čtyř mühely. Kdo neví, co to mühely je, ať zavolá na číslo 775 080 809. Prvních deset volajících obdrží od volaného tablet iPad mini Retina Wi-Fi 3G 16 GB. Odpoledne bude následovat venkovní hra, po níž vás kromě guláše zahřeje i chladný humor husitského faráře Chadimy, prokládaný světlem kapely The Lights. Večer nás čeká Vláďova levitace s Vláďovou dobrovolnou účastí a čajový dýchánek za doprovodu živého hudebníka.

Po nedělní snídani následuje už jen dobrovolná procházka s meteoroložkou Olgou a anglosaskou imigrantkou po parcelách poděbradských. Během celé akce se můžete nechat vyfotit děvčátkem se sirkami před celerzástěnou — buď sami, anebo se svými hollywoodskými přáteli.

Přihlašování

Tento rok pro vás naše hackerova IT sekce připravila novinku: registrace nyní probíhá na we- bových stránkách www.celer.webnode.cz, kde zadáte své údaje, načež je třeba uhradit registrační poplatek 200 Kč převodem na účet: 212784361/0600 (jako variabilní symbol uveďte své telefonní číslo). To vše je třeba stihnout do 15. dubna 2015. Pro první 4 přihlášené je připravena jízda sousedovým červeným Maserati, které ve skutečnosti žádným Maserati není — je to značka Triumph, ale Maserati zní lépe, proto jsme to napsali. V případě sousedova onemocnění vás sveze místní pastor stříbrnou Škodou Fabií 1.4 TDi, rok výroby 2007. (Benzin na vlastní náklady: vezměte si své malé kanystry a kanystříky.)

Co s sebou

Do kapsy či ruksaku si přibalte inzerát do negativní seznamky (koho nehledám), spací pytlík a karitaťku, oblečení do sboru i do sklepa, pro pří- padné výherce kanystřík a v neposlední řadě babiččiny i maminčiny buchétky na páteční tabuli.

Těší se na vás
Poděbradská mládež