1. Konference žen v Čechách

15. 6. 2015 22:48 Vladimír Krupa Služba žen

Konference žen nese název Čtvero ročních období aneb Vše má svůj čas. Uskuteční se na podzim 23.- 25. 10. 2015 v Telči. Tématem Jara, Léta, Podzimu a Zimy v našich životech nás provede Mgr. Milena Mikulková, lektorka životních dovedností. Kromě velice zajímavého tématu, které se dotkne určitě každé z nás, se můžete těšit na chválení Boha skrze písně, další inspirativní slova, zkušenosti, skvělé workshopy, celkově hřejivou atmosféru. Přály bychom si, aby tento víkend byl pro tebe duchovním wellnessem.

Renáta Chlebková a tým Služby žen Českého sdružení

Bližší informace:

Milé sestry,

velice rády bychom vás pozvaly na 1. konferenci žen v Čechách. Těšíme se na inspirativní duchovní víkend, který je jen pro nás ženy. Věříme, že ať prožíváš jakékoli životní období, přinese ti tento čas oddech, ztišení, radost, povzbuzení, inspiraci a také příležitost se setkat s milými ženami z různých koutů Čech, ale především s naším laskavým Bohem.

1. konference žen nese název Čtvero ročních období aneb Vše má svůj čas. Tématem Jara, Léta, Podzimu a Zimy v našich životech nás provede Mgr. Milena Mikulková, lektorka životních dovedností. Verš z Kazatele 3. kap. o tom, že “Vše má svůj čas”, krásně vystihuje to, že Bůh má pro každou z nás ten nejlepší timing! Kromě velice zajímavého tématu, které se dotkne určitě každé z nás, se můžete těšit na chválení Boha skrze písně, další inspirativní slova, zkušenosti, skvělé workshopy, také malebné městečko Telč, dobré jídlo a celkově hřejivou atmosféru.

Kde: malebné městečko Telč

Kdy: 23.- 25. 10. 2015 (od pátečního večera do nedělního oběda vč.)

Cena: 1300Kč při ubytování ve 3hvězdičkových pokojích
Prosíme o uhrazení 40% ceny (520Kč) do 14 dnů po přihlášen a poté od 1. 9. do 30. 9. 60% ceny (780Kč).
Je možné uhradit také celou částku přímo do 14 dnů po přihlášení.

Cena: 1500Kč při ubytování ve 4hvězdičkových pokojích
Prosíme o uhrazení 40% ceny (600Kč) do 14 dnů po přihlášení a poté od 1. 9. do 30. 9. 60% ceny (900Kč)

Strava: plná penze – při přihlašování volba vegetariánské či masové stravy

Ubytování: Hotel Antoň webové stránky http://www.hotel-anton.cz

Hotel se nachází na klidném místě přímo vedle zámeckého parku, v těsné blízkosti historického jádra města Telč, které je od roku 1992 zapsané na seznamu světového dědictví památek UNESCO.

Hotelové pokoje (3hvězdičkové) jsou 2 až 4lůžkové s vlastním sociálním zařízením. Podle možností vám rádi vyhovíme vašim požadavkům týkající se ubytování.

Přihlašování: od 22. 6. do 30. 9. nebo do naplnění kapacity. Dřívější přihlášení před 22. 6. není možné, děkujeme za pochopení. Jako potvrzení tvého přihlášení ti bude zaslán e-mail s uvedenením čísla účtu k platbě a tvůj konkrétní variabilní symbol pro tvé platby.

Přihlášky a případné dotazy posílejte na: cs@casd.cz (Marta Kysilková) nebo rchlebkova@icloud.com (Renáta Chlebková, 734 366 232)

Přály bychom si, aby tento víkend byl pohlazením pro tvé ženské srdce!

Renáta Chlebková a tým Služby žen ČS

Plakát ke stažení