Chlapi sobě III. 2015

8.9.2015 23:08 Vladimír Krupa Křesťanský domov

Muži bratři!

V letošním roce jsem byl vedením naší církve pověřen péčí o Oddělení křesťanského domova. Rád bych vás proto osobně pozval na dnes již tradiční akci s názvem „Chlapi sobě“. Uskuteční se 2. – 4. října 2015 v horské chalupě Rozárka v Benecku v Krkonoších (Štěpanická Lhota č. 64).

GPS: N 50° 39.47580′, E 15° 32.76155′

Svou účast na letošním ročníku přislíbil významný český psycholog Jeroným Klimeš. Bude hovořit o tom, jak se může muž „pochlapit“, a tím přispět ke snížení rozvodovosti v současné společnosti. Přednášky budou spojeny s diskuzí, modlitbami a společným zpíváním. K tomu všemu dobré jídlo a příležitost ke sportovnímu vyžití na čerstvém vzduchu (horská kola, multifunkční hřiště s umělotravním povrchem…) a v případě vhodného počasí nebude chybět ani táborák.

Víkendový program začne v pátek v 18:00 večeří a vyvrcholí nedělním obědem. S dopravou si můžeme vzájemně vypomoci, proto vám před akcí rozešleme kontakty na ostatní přihlášené. Účastníkům včas dodáme i podrobný program akce.

Cena je výhodná (800,- Kč na celý víkend s plnou penzí), ubytování i stravování nadstandardní, téma a host zajímavý a také společenství s vámi bude určitě skvělé. Kapacita Rozárky je omezená, proto neváhejte a vyplněný formulář odešlete co nejdříve na adresu: jonczy@centrum.cz; Uzávěrka přihlášek bude v pátek 25. září 2015.

Formulář najdete na webu Českého sdružení CASD (rubrika Křesťanský domov, Chlapi sobě).

Mnohé z vás jsem už dlouho neviděl a tak se na vás spolu s dalšími organizátory akce moc těším.

Radek Jonczy
739 345 670