Adventní koncert na Malvazinkách podpoří Archu pomoci Praha

26.11.2016 23:17 Vladimír Krupa Sbory

Pro závěr letošního roku je připraven v modlitebně Církve adventistů sedmého dne, Peroutkova 57, Praha 5 adventní koncert, který se uskuteční v sobotu 10. prosince 2016 v 17 hodin.

Vystoupí Smíchovský pěvecký sbor a komorní soubory FIDES a LAUDES se skladbami M. A. Charpentiera, W. A. Mozarta, J. S. Bacha, C. Franka, J. Masseneta, I. Szurmanové a dalších skladatelů. Pozvání k vystoupení přijal vynikající klarinetista Jiří Hlaváč. Všechny účinkující charakterizuje radost z přirozeného muzikantství, vědomí duchovního rozměru hudby, touha objevovat nové hudební přístupy a pravidelná podpora charitativních projektů. V rámci koncertu rovněž zazní sváteční adventní slovo.

smichov

Adventní čas je příležitostí k obdarovávání. Koncert se uskuteční za účelem podpory činnosti Archy pomoci Praha, která pomáhá seniorům a osobám se zdravotním postižením žít co nejdéle v prostředí vlastního domova a věnuje se také dobrovolnickému programu pro seniory. Archa pomoci vznikla z iniciativy členů sboru Církve adventistů sedmého dne Praha – Smíchov. Více na www.archapomoci.eu, případně www.casdsmichov.cz.

Zveme Vás na koncert, který může každého z návštěvníků obohatit nejen krásou hudby a slovem naděje, ale i možností podpořit Archu pomoci Praha.

Dopravní spojení: metro trasa B – stanice Anděl (výstup směr Na Knížecí), dále bus č. 137 – stanice Urbanova.

smichov