„Manželský restart“

20.1.2017 00:27 David Čančík Křesťanský domov

Je už je zaběhlým zvykem, že mimo letních týdenních akcí pořádáme i „Manželské víkendy“ na jaře a na podzim. Nyní jsme připravili další z nich s názvem:

„Manželský restart“

ve kterém se budeme zabývat tématikou naplňování potřeb, vzájemného vyjadřování lásky a zájmu.

Setkání proběhne v termínu 31. března až 2. dubna 2017. Čeká nás naplněný a obohacující čas s interaktivním programem, ve kterém nejde jen o holé sbírání informací, jichž je všude dost pro každého hledajícího, ale především o Váš prožitek. Bude také prostor pro odpočinek, společenství s naším Bohem i mezi sebou navzájem. Z řady důvodů však chceme Vaši přihlášku podmínit účastí na celém programu již od jeho začátku až do samého konce.

Sejdeme se v rekreačním středisku Sola fide – Janské Lázně 14 (http://www.sola-fide.cz/). Příjezd je v pátek 31. března od 18 hodin k večeři, registraci a ubytování. Program začíná společným zahájením v 19,30. Ukončení plánujeme nedělním obědem. Prosíme o včasný příjezd na zahájení.

Plná cena za ubytování a plnou penzi je 450,-Kč/os/den, popř. můžete využít dotovanou cenu 300,-Kč/os/den. Vaši volbu (dle Vašich možností) uveďte do přihlášky.

Z organizačních důvodů bude ideální, pokud přijedete bez dětí. Pokud se Vám to přesto nepodaří, lze po telefonické dohodě jednat o cenách pro děti (nedotovaných). V případě účasti dětí je však nutno domluvit se telefonicky předem na zajištění hlídání na tel. 724 103 251 nebo 739 345 676.

Ke stažení:

Pozvánka (Word)
Přihláška (Excel)

Prosíme, hlaste se v případě zájmu ihned (kapacita je omezená), nejpozději však do 25. března na e-mailové adrese j.ejem@seznam.cz.

Jsme plni naděje, že tento víkend bude mít přínos pro každého, a proto se těšíme se na setkání s Vámi.

Manželé Ejemovi