Generace 50 plus v Luhačovicích

28.9.2017 01:32 David Čančík Generace 50+,Křesťanský domov

Ve dnech 3. – 9.září 2017 proběhlo setkání „GENERACE 50 PLUS“ v Luhačovicích. 136 účastníků zaplnilo kapacitu kongresového sálu. Zde jsme se setkávali každé ráno a večer k zamyšlení nad otázkami, které kladl  Pán  Ježíš. Tímto programem nás provázel br. Miroslav Kysilko. Bývalo nás o něco více, protože přicházeli hosté z našeho  hotelu Harmonie. Zaujali je naše zpěvy, ale také způsob výkladu. Ztotožnili se s námi tak dalece, že při zmínce: „ kdo má kulaté narozeniny“ – se také přihlásili a přišli si pro malou upomínku.

Přestože po 10 letech v Poděbradech jsme zde byli poprvé, cítili jsme se  jako doma. Pomohlo k tomu domácí prostředí, které nám vytvořil obsluhující, velmi vstřícný personál. Výhodou bylo, že všechny léčebné procedury byly v našem hotelu. Mnozí vyjádřili, že jejich tělesný i duchovní stav se zlepšil již na tomto místě. Těšíme se na příští rok, kdy můžeme eliminovat mírné nedostatky a lépe využít lázeňské prostředí města, nádherné okolní přírody a bohatých kulturních památek v okolí.

Za GENERACE 50 PLUS  Miroslav Starý