Nabídky

Nabídka ubytování v Karlových Varech

V průběhu prvního pololetí roku 2004 se podařilo realizovat dlouhodobý záměr umožnit Vám ubytování ve sborovém domě v Karlových Varech. Byla provedena rekonstrukce přízemí tohoto domu na tři samostatné pokoje se vstupem z chodby, vlastním sociálním zařízením v každém pokoji a společnou kuchyňkou pro možnost přípravy jednoduchého jídla. Nové vnitřní vybavení ve dvou dvojlůžkových a jednom třílůžkovém pokoji uspokojí určitě i náročného zájemce. Ve dvou pokojích je možné poskytnout přistýlku pro dítě.

Zaváděcí cena za poskytnuté ubytování byla stanovena ve výši 450,- Kč/za osobu/noc (15 EUR) s tím, že je možné poskytnout slevu pro občany české a slovenské republiky až na částku 250,- Kč/osobu/noc. Možnost parkování je pod uzavřením a to za cenu 50,- Kč/auto/den. V této ceně je již zahrnutý lázeňský poplatek.

Provozováním ubytování na základě živnostenského oprávnění a smlouvy s majitelem nemovitosti, kterým je České sdružení CASD, byl pověřen sbor Karlovy Vary. Další informace o ubytování, případně o dopravním spojení a MHD, je možné získat na webových stránkách sboru Karlovy Vary, kde budou v krátkém čase ke shlédnutí i fotografie upravených pokojů a sociálního zařízení.

sbor Karlovy Vary