Motosnění 2010

14. 8. 2010 21:42 Vladimír Krupa Komunikace

Motosnění je název křesťanského motosrazu.

První ročník jsme mohli prožít v loňském roce. V letošním roce se spolu s probouzející jarní přírodou začaly probouzet také přípravy MOTOSNĚNÍ 2010.

Kdy: víkend 17.-19. září 2010

Máte doma našlapanou mašinu nebo jen lehkou padesátku? Je Vám 5 nebo 105? Chceme Vás všechny nadchnout a pozvat. Nenechte svoje jednostopé mazlíčky doma zahálet a přijeďte! Pokud nemáte motocykl, přijeďte autem.

Pro koho je akce určena? Pro Vás, vaše známé, kamarády, spolužáky, kolegy a sousedy – příznivce jedné stopy. Věkově bez omezení… mezigenerační akce. Pro věřícího, hledajícího i ateistu.

Kde? Celý víkend bude naší základnou Juniorcamp v Novém Městě pod Smrkem. Společně zajedeme v sobotu na bohoslužbu do Liberce, kde na nás bude čekat pestrý program, přehlídka motocyklů a již tradičně vynikající občerstvení. Po návratu do Nového města pod Smrkem nebude chybět zajímavý host posazený do křesla. Koncert křesťanské kapely a zajímavé soutěže nás budou provázet večerem. Věřím, že si budeme moci užít i půlnoční překvapení slíbené Maruškou a Kubou Matějíčkovými. V neděli se potom chystáme na zdejší památku – zámek Frýdlant.

Těšíme se na vás a na naše společné zážitky v přítomnosti živého Boha při MOTOSNĚNÍ 2010.

Podrobnější informace naleznete na www.motosneni.cz

Macek Havrda