Eskymák 2011

18. 2. 2011 17:24 Vladimír Krupa Klub Pathfinder

Přehoupli jsme se do nového roku a před námi je již opět jablonecká akce Eskymák.

Je nám velikou ctí, že vás, staré známe i ty nové členy této expedice, můžeme pozvat na 5.ročník. Minulý rok jsme našeho přítele malého Eskymáka, ale i sami sebe, ujišťovali, jak důležitá je pevnost ve víře. Letos bychom se spolu s vámi rádi vydali na cestu za poznáním. Poznáním dobra a zla, poznáním sám sebe a svého jednání.

Najdeme tu správnou cestu?

Tak nezapomeňte přijet a pozvěte i své kamarády a přátelé, abychom spolu mohli zažít něco zajímavého a tím budovat vztahy.

Akce se bude konat opět v Jablonci nad Nisou, základnou nám bude jablonecká modlitebna (P.Bezruče 61) , kde se všichni sejdeme v pátek 11.března 2011 mezi 17:00 a 20:00 , kdy bude oficiální začátek. Konec Eskymáka bude v neděli 13.března 2011 cca v 15:00.

S sebou nezapomeň: 120 ,- Kč na registraci (cena zahrnuje sobotní oběd a večeři , nedělní snídani a oběd, ubytování a poplatek za využité služby) , 60 ,- Kč na jednu jízdu na Bobové dráze, pokud budeš chtít a drobné na MHD, dále spacák, karimatku, teplé oblečení na ven (budeme hodně venku! ) , plavky + ručník , hygienu , nějakou misku či ešus , lžíci, hrníček, blok + psací potřeby, KPZ a jídlo na páteční večeři a sobotní snídani!

Věříme, že nebudete zahálet a pomůžete nám v další expedici „Eskymák“.

Za oddíl LEDNÍ MEDVĚDI

Kája & Marcel