Biblický týden 2011

3. 3. 2011 11:11 Vladimír Krupa České sdružení

Biblický týden Českého sdružení se uskuteční v termínu od 7. do 14. srpna 2011 ve středisku Immanuel u Ždírce nad Doubravou. Hlavním hostem a řečníkem bude JIŘÍ BENEŠ, vedoucí katedry biblických studií na Husitské teologické fakultě Univerzity Karlovy. Tématem jsou Elíšovy příběhy. Více o tomto tématu a řečníkovi se můžete dočíst v rozhovoru uveřejněném v 3. letošním čísle časopisu Advent.

Stejně jako v minulých ročnících budou přednášky probíhat vždy v dopoledních hodinách. Odpoledne bude možno prožít různým způsobem – výlety, workshopy, sportovními aktivitami atd. V době dopoledních přednášek (9:00–12:00) a večerního programu (20:00–22:00) bude pro děti 4–15 let zajištěn program.

STRAVA:
Cena: 280,- Kč/den, tj. 1.765,- Kč za pobyt. Prvním jídlem bude snídaně v pondělí 8. srpna; posledním snídaně v neděli 14. srpna. Vzhledem ke kapacitě jídelny nebude možné přiobjednat sobotní oběd pro další zájemce.

SLEVA: Děti do tří let bez nároku na postel a stravu mají pobyt zdarma. Děti ve věku 3–15 let a studenti (SŠ, VŠ do 26 let) mají slevu 25 % z celkové částky (nezapomeňte uvést v elektronické přihlášce).

PŘIHLÁŠKY:

Pouze elektronickou cestou na www.biblickytyden.cz, a to od středy 16. března od 12:00 hod. do 29. dubna. Aby bylo možné přihlášku odeslat, musí být u všech zájemců kompletně vyplněny následující údaje: jméno a příjmení, datum narození, adresa (PSČ), požadované místo k ubytování (v hotelu, ubytovně, chatkách, ve vlastním stanu), typ stravy – s masem nebo vegetariánská (vždy pouze plná penze).

Uvítáme e-mail u kontaktní osoby → pružnější komunikace.

Prosíme, abyste se do vybraných pokojů a chatek hlásili v tom počtu, jaký je u nich uveden. V případě, že nevyužijete plnou kapacitu místnosti, budou neobsazená lůžka zaplněna dalšími zájemci. I po naplnění kapacity areálu je možné se přihlásit do skupiny dalších zájemců pro případ onemocnění či odhlášení dříve zaregistrovaných.

Po registraci Vaší přihlášky zašleme na adresu kontaktní osoby potvrzení s celkovou cenou, číslem účtu a přiděleným variabilním symbolem.

UBYTOVÁNÍ_ Popis Cena os./noc *
Hotel

apartmány

325–350,- Kč