Poděbradský Celer 2012

26. 3. 2012 13:22 Vladimír Krupa Mládež

Milí mládežníci, milé mládežnice,

zveme Vás na zcela novou mládežnickou akci pro letos nazvanou CELER aneb Seš normální?, která se koná 13. – 15. dubna 2012 ve sboru CASD v Poděbradech.

Program vypukne v pátek v 19:00 hod. SEČ (registrace možná již od 18:01 hod. SEČ). V sobotu začínáme v 9:30 hod. SEČ. Čeká na nás předvídatelný program s nepředvídatelným koncem. Jeho součástí budou největší hity kapely Seventh Day v jejich živém provedení, pánové Vašek Vichr Vondrášek a Vítek Vurst, hra, která překvapí i pořadatele, zajímavý host A.K. (možná i A.J., C.Y. anebo K.G.) Rádi bychom Vám sdělili i předpokládaný sobotní konec, ale jelikož neznáme dne ani hodiny, nechceme se pouštět do unáhlených proroctví.

V neděli se můžete těšit např. na workshopy Základy první pomoci, zrychlený kurz sebeobrany pro ženy i slabší chlapce aneb Ubraň svoji čest či na dílnu Co s načatým celerem a některé další workshopy nám dosud neznámé. Předpokládaný konec akce pro všechny přeživší je po obědě ve 13:00 hod. SEČ.

Každá zelenina však něco stojí a ani CELER není vyjímkou. Nocleh od pátku do neděle a jídlo

od soboty rána do nedělního oběda u nás získáte za akční cenu 149,90 Kč. Pokud byste chtěli přijet jen na sobotu, zaplatíte rovných 100,- Kč. Platba v euro je možná, bereme však jen bankovky nad 500.

Na spaní potřebujete nejen svého medvídka a pyžamo, ale i spacák a karimatku. V sobotu se vám vyplatí, když si kromě sobotního slavnostního outfitu dovezete i převlek na Vládíkovu hru. Kdo z vás nezná Vládíka, pochopí. Z důvodu omezených počtů míst na spaní nám prosím potvrďte svou účast na emailovou adresu: celer007@email.cz.

Z vlakového a autobusového nádraží je cesta na místo konání téměř stejná. Přejdete na samý konec kolonády, na náměstí se dáte doleva a jdete stále rovně, až narazíte na kostel, za kterým se dáte doprava a následně doleva. Pak už sbor uvidíte (velký oranžový dům). Adresa sboru je Na Kopečku 405/21, Poděbrady. Pro jakékoliv info si můžete zavolat na: 777 010 128 (Vítek Vurst).

Těšíme se na Vás!

Zdraví poděbradská mládež – jmenovitě Kuba, Dáda, Denča, Max, Vláďa, Adam, Vítek, Honza, Alenka, Elenka, Terka, Lucka, Matěj, Vítek2 a další…