Horký TabuBrambor 2012

1. 4. 2012 22:05 Vladimír Krupa Mládež

Zdravíme mládežníci,

člověk si říká, jak ten čas letí a opět se blíží další mládežnická Horký TabuBrambor aneb pod kobercem máme plno. Chcete zažít netradiční sobotu a nejen sedět zarytě v lavicích? Sobota pod taktovkou litoměřické mládeže, provázena chválami se skupinou Motion to Live. Pokud ano, přijeďte.

Celá akce bude probíhat ve sboru CASD Litoměřice, Máchova 16, GPS: 50.5322556N 14.1302058E. Hlavní program bude v sobotu 21. dubna, ale můžete přijet na celý víkend, program bude zajištěn. Budeme moc rádi, když spolu prožijeme nejen sobotu. Celá akce bude (zcela) zdarma a jídlo pro přihlášené bude zajištěno J (v sobotu oběd a večeře, v neděli ráno snídaně). Na sobotní večer připravujeme tělocvičnu s volejbalovým kláním.

Letos jsme z adventistické pece vytáhli Horký TabuBrambor s tématem „SPRÁVNÁ VOLBA“. Součástí programu bude společná diskuze nad těmito otázkami:

• K čemu jsou dobrá církevní společenství, proč se sdružovat?
  • Proč se stát členem Církve adventistů sedmého dne?
  • Jak odpovídat na otázky o mojí víře tak, aby mi kamarádi rozuměli?

Hostem mládežnické bohoslužby bude Vítek Vurst.

Pro přípravu celé akce, se zajištěním stravování a ubytování, vás prosím o včasnou registraci, nejpozději však do 31.3.2012 na níže uvedené kontakty :

• mail: dandyjon@seznam.cz
  • mob: 608 732 863

S sebou si vezměte jídlo na pátek večer a sobotu ráno a standardní spací potřeby (karimatku, spacák, polštářek, sportovní oblečení a obuv a vše potřebné k přežití).

Moc se na všechny těšíme.
organizační tým akce Horký TabuBrambor