Slavnostní konferenční shromáždění sborů Českého sdružení

8. 5. 2015 12:53 Vladimír Krupa České sdružení

Tak jako každé čtyři roky, i letos máme příležitost setkat se na slavnostním konferenčním shromáždění sborů Českého sdružení. Rádi bychom Vás i touto cestou pozvali a upřesnili některé důležité informace.

Konferenční bohoslužba se uskuteční příští sobotu 16. května 2015 v Kongresovém centru ALDIS v Hradci Králové (Eliščino nábřeží 357, GPS: 50°12´55´´N; 15°49´42´´E) nebo google mapy. Shromáždění začne úvodní částí v 9:30 hodin (sál bude otevřen již od 8:30 hod.), slavnostní bohoslužba bude v11 hodin a odpolední program vděčnosti od 14:30 hodin. Předpokládané ukončení celého programu je v 17 hodin. Hlavním hostem shromáždění je bratr Stephan Sigg, vedoucí oddělení mládeže EUD, který poslouží jak dopoledním kázáním, tak krátkou odpolední promluvou.

Po celý den bude k dispozici voda, v polední přestávce také polévka a pečivo pro všechny účastníky. Během shromáždění bude také otevřena místnost pro matky s dětmi. Parkování zdarma je zajištěno přímo u Kongresového centra ALDIS, příjezdové mapky si můžete prohlédnout na stránkách www.aldis.cz případně na tomto letáčku. Ty z Vás, kteří se nebudou moci zúčastit přímo v Hradci Králové, jistě potěší informace, že tak jako obvykle bude na www.hopetv.cz a na HOPE TV youtube kanálu možnost sledovat živé vysílání.

Těšíme se na každého z Vás, na všechny členy Vašich sborových společenství. Věříme, že i tato sobota přispěje k naší společné touze být blíž Bohu, blíž lidem.

Jiří Tomášek