Nový web pro ženy

9. 3. 2016 23:12 Administrátor Služba žen

Milé sestry, mám velikou radost, že můžete nyní na svých mobilních telefonech, tabletech, noteboocích otvírat nové stránky zeny.casd.cz.

Moc bych si přála, abyste si tyto stránky oblíbily a nacházely na nich inspiraci, potěšení, povzbuzení, informace. Věřím, že nás budou směrovat blíže k Bohu, k sobě navzájem i k sobě samotné.

Renáta Chlebková

zeny

Rádi bychom vás, milé ženy, pozvaly na jedinečnou sobotu 28. 5. 2016, která nese název Staré ctnosti pro novou dobu. Tématem Přísloví 31 nás provede s. Denise Hochstrasser, která skvěle vede oddělení Služby žen při EUD.

Tuto sobotu budeme mít možnost prožít duchovní nadechnutí skrze inspirativní slova, vstupy, chvály, dále nás čeká dobré jídlo a mlsání a nějaké překvapení:). Děkujeme vašim blízkým, že vám vytvoří zázemí, abyste mohly vyrazit do Havířova do Kina Centrum a společně s mnohými dalšími sestrami obnovovat ve svém srdci staré ctnosti pro dnešní dobu. Věříme, že to bude nádherný čas setkání se s Hospodinem, s tvými přítelkyněmi i se sebou samotnou. Těšíme se na vás, znamenité ženy! Tým SŽ MSS

Registrace bude probíhat od 15. 3. do 15. 5. na zeny.casd.cz.

zeny2