2. Konference žen v Čechách

17. 10. 2016 19:22 David Čančík Služba žen

SRDCE a ŘEČ jsou spojené nádoby, které odráží stav našeho nitra aneb o 2. KŽ v Čechách

Vzpomínky na minulý víkend budou dlouhou doznívat v našich srdcích.

2. konference žen v Čechách se uskutečnila ve velmi příjemném prostředí v Koutech u Ledče nad Sázavou. Z různých koutů Čech se se nás do Koutů sjelo 110 žen. Díky tématu O SÍLE SLOV, které nám představila velmi inspirativní Hanka Pinknerová, si odnáším s sebou plno myšlenek, které mě budou provázet a budou mi oporou ve všedním životě.

SRDCE a ŘEČ jsou spojené nádoby, které ale odráží stav našeho nitra. Jedině Bůh může uzdravit každé naše zranění, když mu to dovolíme a dát nám odvahu a touhu po změně. Nedokážeme se samy změnit, bez Božího ducha se neobejdeme. Nejdůležitější je být co nejvíce S NÍM…s BOHEM. Už jenom tím, že na Něho hledíme, se Mu začínáme podobat. A slova na téma úcta k manželovi, pomluvy, hodnocení, malé či velké lhaní, srážení sebe i druhých ve mne vyvolaly mnoho výzev pro můj osobní život.

Děkuji za příležitost prožít tak krásný a požehnaný čas, za přítomnost milých kamarádek a žen, za hlavního hosta, za meditativní cestu na téma Ester (kdy mluvit a kdy mlčet?!), za úžasný organizační tým, za chvály a za to, že jsem cítila, že BŮH BYL UPROSTŘED NÁS!

Renáta Chlebková

img_4273