Sobota žen

13. 9. 2018 21:40 David Čančík České sdružení,Služba žen

Milé sestry, ženy, kamarádky,
uběhl rok a čeká nás další setkání. Letos vás zveme prožít společně sobotu 27. 10. 2018 ve sboru Praha – Smíchov. Sobotní dopoledne s námi v rámci bohoslužby otevře Boží slovo Soňa Sílová, která si vybrala zajímavé téma „Příště znovu a lépe?“. Následovat bude společný oběd a už tradičně i něco dobrého na zub. Odpoledne přijal naše pozvání Vítězslav Vurst. Těšíme se na jeho přednášku „Zapomenuté bohatství (když se rituály vytratí)“. Večer naváže koncert Jindry Černohorského a jeho kapely, na kterou jste zvány nejen vy, ale kdokoli, koho hudba Jindry Černohorského potěší. Neváhejte tedy do Prahy vzít i partnery, rodinu či přátele.

Milé sestry, ženy, kamarádky,

Pomohlo by nám také, kdybyste nám daly vědět, že přijedete, zejména abychom mohly udělat maximum pro zajištění dostatku občerstvení. Pište nám na zeny@ceskesdruzeni.cz.

Ačkoli se letos uvidíme jen jediný den, věříme, že to bude tak jako vždy naplněný čas plný odpočinku v Boží blízkosti a radosti ze setkání spolu navzájem.

Těšíme se na vás.
Tým Služby žen Českého sdružení