Koncert pro Archu pomoci Praha se svátečním slovem

21. 11. 2018 13:33 David Čančík Sbory

Zveme Vás na koncert pro Archu pomoci Praha, ve kterém vystoupí Smíchovský pěvecký sbor,

komorní soubor FIDES, kytarista David Richter a houslista Daniel Kloda. Součástí koncertu bude sváteční slovo spojené s nastávajícím Adventem.

Archa pomoci Praha poskytuje sociální pomoc seniorům a osobám se zdravotním postižením. Prostřednictvím poradenství a praktické pomoci jim pomáhá zůstat žít co nejdéle v prostředí vlastního domova a řešit jejich sociální situaci. Svými aktivitami podporuje také jejich kontakt s dalšími lidmi, ať už v rámci dobrovolnického programu nebo volnočasových aktivit.

Všechny účinkující charakterizuje radost z přirozeného muzikantství, vědomí duchovního rozměru hudby, touha objevovat nové hudební přístupy a pravidelná podpora charitativních projektů.

Zveme Vás na koncert, který může každého z návštěvníků obohatit krásou hudby a slovem naděje.  Je rovněž příležitostí podpořit Archu pomoci Praha.

Koncert se uskuteční  v sobotu 1. prosince 2018 v 17 hodin v modlitebně Církve adventistů sedmého dne, Peroutkova 57, Praha 5.

Více informací o Arše pomoci Praha najdete na webových stránkách: www.archapomoci.eu

Dopravní spojení: metro trasa B – stanice Anděl (výstup směr Na Knížecí), dále bus č. 137 – stanice Urbanova.