Koncert na Malvazinkách se svátečním slovem podpoří Archu pomoci Praha

4. 10. 2019 12:37 David Čančík Sbory,Sociální činnost

Zveme Vás na koncert pro Archu pomoci Praha, ve kterém vystoupí houslistka Jana Vonášková – Nováková, klavírista Petr Novák a herec Svatopluk Schuller. Zazní skladby Ludwiga van Beethovena a Bedřicha Smetany. Součástí koncertu bude sváteční slovo pastora Václava Vondráška.

Archa pomoci Praha poskytuje sociální pomoc seniorům a osobám se zdravotním postižením. Pomáhá jim zůstat žít co nejdéle v prostředí vlastního domova a řešit jejich sociální situaci. Svými aktivitami podporuje také jejich kontakt s dalšími lidmi, ať už v rámci dobrovolnického programu nebo volnočasových aktivit.

Zveme Vás na koncert, který může každého z návštěvníků obohatit krásou hudby a slovem naděje.  Bude rovněž příležitostí podpořit Archu pomoci Praha.

Koncert se uskuteční v sobotu 19. října 2019 v 17 hodin v modlitebně Církve adventistů sedmého dne, Peroutkova 57, Praha 5.

Více informací o Arše pomoci Praha najdete na webových stránkách: www.archapomoci.eu

Dopravní spojení: metro trasa B – stanice Anděl (výstup směr Na Knížecí), dále bus č. 137 – stanice Urbanova.