4. konference žen Českého sdružení

23. 1. 2020 11:39 David Čančík České sdružení,Služba žen

Milá kamarádko, přítelkyně, sestro,

čas běží jako voda a my bychom Tě rády pozvaly na 4. konferenci žen Českého sdružení, jejímž tématem jsou tentokrát „Sny a cíle“. Naše pozvání opět přijala nám už známá a milá Mgr. Ráchel Bícová – pedagožka, kazatelka a spolumajitelka křesťanského nakladatelství Samuel (www.rachelbicova.cz). Kromě ní se můžete, tak jako pokaždé, těšit i na další duchovní zastavení, společné chvály, nové zajímavé workshopy a mnoho dalšího.

Setkáme se o víkendu 17. – 19. dubna 2020 v hotelu Luna (www.hotelluna.cz) v Koutech u Ledče nad Sázavou. Pátek zahájíme večeří a společným programem, který bude pokračovat až do nedělního oběda, kdy se rozloučíme. Vzhledem k umístění a vybavení hotelu a připravovanému programu doporučujeme s sebou sbalit pohodlné oblečení ven i na cvičení uvnitř a případně také plavky.

Cena víkendového pobytu (ubytování na dvě noci, plná penze páteční večeře do nedělního oběda, program, workshopy) je 2.200,- Kč za osobu. Přihlašování na akci bude zahájeno 1. března 2020 přes Google formulář: ZDE. Prosím, měj na paměti, že na přihlášky před tímto datem, nebo přihlášky jinou formou nebude brán zřetel. Případné dotazy Ti rády zodpovíme přes email zeny@ceskesdruzeni.cz.

Velice se na Tebe těšíme a věříme, že toto setkání bude pro nás všechny požehnaným časem stráveným v Boží blízkosti a v přátelském kruhu svých sester a kamarádek.

organizační tým 4. konference žen Českého sdružení