„KUDYKAM 2020“

13. 1. 2020 01:23 David Čančík České sdružení,Křesťanský domov

Pokud jste v minulosti prošli peklem rozvodu a dodnes jste nebyli schopni se s tím vyrovnat, připravili jsme pro vás další, v pořadí již čtvrtý ročník aktivity s názvem „KUDYKAM PO ROZVODU?“. Chcete li začít znovu, jinak a lépe, máte jedinečnou šanci.  Přednášky  PhDR. Mgr. Jeronýma Klimeše, Ph.D., předního českého odborníka v oblasti psychologie rodiny, vás zcela určitě inspirují svou fundovaností, praktičností, vtipem i biblickým přesahem. Budete do nich moci vstupovat svými otázkami, námitkami i vlastními postřehy a zkušenostmi.  Ve volných chvílích pak bude příležitost i k osobním konzultacím.

Pro naše setkání jsme letos zvolili pomezí Moravy a Slovenska. Sejdeme se ve Strážovicích nedaleko Kyjova v novém kongres hotelu „Selský dvůr“ Dalibora Cichého. Víkendový program začne v pátek 7. února ve 20,00 večeří a vyvrcholí nedělním obědem. Dotovaná cena za víkend je 1100,- Kč. Z metodických důvodů se akce nebude moci účastnit více než 20 lidí. Proto neváhejte a hlaste se. Formulář najdete na www.ceskesdruzeni.cz, rubrika Křesťanský domov, Kudykam. Uzávěrka přihlášek bude v pátek 31. ledna 2020.

Radek Jonczy

Oddělení služby rodinám Česko-Slovenské unie CASD