S nadějí do příštích dnů

30. 4. 2020 21:44 David Čančík České sdružení,Sbory

Je před námi postupné rozvolňování opatření spojených s Koronavirem. Život se pomalu začne vracet k normálu. To je dobrá zpráva, ale zároveň výzva. Výzva v tom, abychom z času, který jsme díky pandemii prožili, vytěžili nové zkušenosti. Tedy abychom se nevrátili k “normálu”, ale udělali nový krok ve svém životě, v jednotlivých sborových společenstvích. Aby naše životy i sbory byly v něčem jiné, positivně obohacenější.

On-line přenosy připravené pro následující víkend a týden

HopeTV

Sobotní program začíná v 9:15 aktuálním dílem pořadu Bible pro dnešek a bude pokračovat on-line sobotní školou s teologem Oldřichem Svobodou. Od 10:30 je připraven program pro děti s příběhem Jindry Černohorského. Bohoslužba ze sboru Praha – Vinohrady s kázáním br. Michala Balcara začne v 10:45 a po skončení bohoslužby budeme pokračovat ve vysílání pořadů HopeTV.

Od 14.00 bude vysílána v samostatném streamu bohoslužba v ruském jazyce s kázáním br. Shamraye ze sboru Praha – Kobylisy.

Facebook HopeTV https://www.facebook.com/HopeTV/

Praha Vinohrady – on line přenos najdete ZDE + tentokrát i prostřednictvím HopeTV

Praha Smíchov – on line přenos najdete ZDE

Jsme spolu

I na další týden jsou připraveni zajímaví hosté. Program naleznete v příloze.

Dobré jitro

Web Dobré jitro je od tohoto týdne v novém kabátě. Můžete ho užívat pro svá rána, nebo o něm říci lidem kolem sebe.

Adresa:  https://www.dobrejitro.cz/

Jitřenka

Jitřenku najdete online – ZDE

Nabídka ze sboru Trutnov

Milí přátelé,rádi bychom vás seznámili s projektem našeho trutnovského sboru. Vymysleli jsme si výzvu s názvem #ctemeJitrenku, jak již sám název hashtagu vypovídá, rádi bychom se po dobu 31 dnů společně zamýšleli nad jednotlivými ranními zamyšleními z letošní jitřenky, nesoucí název “…na Tebe s důvěrou čekáme” a podpořili tak mimo jiné i čtení těchto denních zamyšlení.

Každé ráno na youtube najdete novou nahrávku – ZDE

Signs of the Times Network

Pro Vás, kteří čtete anglicky, doporučujeme tento projekt: https://st.network/

Krátká videa připravená EUD / GK

Milý koronavire, nejsem sám !

Milý koronavire, nakazil jsi mne !