Téměř, přesto stále nouzově.

8. 5. 2020 00:09 David Čančík České sdružení,Sbory ,

Momentálně zažíváme čas už a ještě ne. Některé věci jsou už povolené, můžeme se scházet se za určitých podmínek, dělat některé aktivity. Na druhou stranu ještě nemůžeme úplně všechno. Tento čas nás vede k trpělivosti, ale zároveň k hledání nových cest a příležitostí.

Jsme zodpovědní a respektujeme vládní nařízení. Jsme věřící a víme, že všechno řídí Bůh.

Aktuální informace a odkazy:

On-line přenosy připravené pro následující víkend a týden

HopeTV

Již posedmé vás zveme ke společné online bohoslužbě. V sobotu 9. května začínáme v 9.15 aktuálním dílem pořadu Bible pro dnešek a pokračujeme interaktivní sobotní školou s Oldřichem Svobodou. Od 10.30 bude odvysíláno krátké video ke každoroční “Modlitbě pro Adru” a také proběhne výzva ke společné sbírce. Nezapomeneme ani na děti s písničkou Pavla Kantora a animovaným příběhem. Následovat bude bohoslužba ze sboru Znojmo a s kázáním br. Jana Dymáčka.

Od 14.00 bude vysílána v samostatném streamu bohoslužba v ruském jazyce s kázáním br. Shamraye ze sboru Praha – Kobylisy.

Facebook HopeTV: https://www.facebook.com/HopeTV/

Praha Vinohrady – on line přenos najdete ZDE

Praha Smíchov – on line přenos najdete ZDE

Jsme spolu

I na další týden jsou připraveni zajímaví hosté.

Psychika v zavirovaném světě

HopeTV společně s oddělením Křesťanského domova (ASR) připravuje minisérii rozhovorů se známým českým psychologem Jeronýmem Klimešem. Tento cyklus jsme nazvali „Psychika v zavirovaném světě“, protože právě viry jsou nejen současným tématem číslo jedna,
ale také hrozbou či strachem o naši budoucnost.

Jak čelit obavám z dopadu koronavirové situace nebo jak posilovat duševní imunitu – o tom se budete moci dozvědět již od pátku 15. května do neděle 17. května, kdy si teolog Radomír Jonczy pozve Dr. Klimeše do studia HopeTV.

Premiéra pořadu začíná vždy v 19:30 na Facebooku a Youtube kanálu HopeTV.

Názvy jednotlivých dílů:

15. května – Epidemie očima psychologa
16. května – Posilni svou duševní imunitu
17. května – Zavirovaná víra

Krátká videa připravená EUD / GK

Milý koronavire, máme superhrdiny!