Modlitební deník pro ženy

1. 12. 2020 12:53 David Čančík Služba žen

Už je to rok, co jsme měly možnost se naposledy potkat na větší akci pro ženy – Konferenci žen v Brně. I když nám situace letos nedovolila vidět se osobně, nezahálely jsme, a podařilo se nám ve spolupráci s nakladatelstvím Advent-Orion vydat Modlitební deník pro ženy – Jsem dcera Krále.

Deník nás může provázet naším studiem Bible a pomáhat nám zachycovat vaše modlitby a každodenní malé i velké důvody k vděčnosti. Věříme, že toto zaznamenávání je důležité i proto, že máme tendence časem zapomínat to dobré, co nám Hospodin připravuje, a také si ne vždy uvědomujeme, kdy a jakými způsoby odpovídá na naše modlitby. Proto nám deník poskytuje možnost zaznamenávat náš každodenní život víry a časem si také připomínat, po jaké podivuhodné cestě nás Bůh vede.

Modlitební deník je možné objednat přes sborový traktát nebo přímo na https://www.adventorion.cz/novinky. Jako malý dárek od nás přijměte slevu – na všechny modlitební deníky objednané do konce roku se vztahuje cena 149 Kč.

Plakátek ke stažení