ADRA eDrive

,
Unnamed (3)

Benefiční jízda k mysu Dobré naděje 20.-30. 5. 2021

Od 1. 5. 2021 se můžete začít registrovat na ADRA eDrive – novou jarní benefiční akci, kterou chceme podpořit nejen pohyb, zdraví a čistou jízdu na kolech, elektrokolech či v elektroautech, ale především naše humanitární projekty ADRA v Africe.

Nigeru ve městě Ouallam využijeme získané finance na vybudování školních tříd pro malijské děti uprchlíků i místní nigerijské děti, a také vybudujeme hlubinný vrt, který zabezpečí dostatek pitné vody pro 20 000 obyvatel ze tří blízkých vesnic.

Zambii zaopatříme lidem ochranné pomůcky a proškolíme je v rámci prevence šíření viru covid-19. Také se chceme podílet na zlepšení obživy obyvatel distribucí semen pro založení zahrádek či hospodářských užitkových zvířat, konkrétně koz a slepic.

Během deseti dnů, 20.-30. 5. 2021, budeme chtít symbolicky projet celou Afrikou, zastavit se ve vybraných zemích, kde letos pomáháme, a dorazit až k mysu Dobré naděje.

Jak můžete dojet na mys Dobré naděje a zapojit se do pomoci i vy?

Je to jednoduché. Při registraci na ADRA eDrive si vyberete:

• dopravní prostředek, se kterým se zúčastníte
  • počet kilometrů, které zvládnete ujet během 10 dnů (třeba i na etapy)
  • částku, kterou přispějete na humanitární projekty v Africe

Mezi 20.-30. 5.2021 vyjeďte tam, kde to máte rádi – ke svému „mysu Dobré naděje“.

Volba trasy, místa i rychlosti je na vás. Budeme moc rádi, pokud pozvete i další spolujezdce.

Čím více lidí se do ADRA eDrive zapojí a čím více kilometrů společně ujedeme, tím většímu počtu lidí pomůžeme.

Když vše půjde dobře, chceme zvládnout trasu dlouhou 33 650 km, tedy cestu na mys Dobré naděje a zpátky – abychom během cesty přivezli naději tam, kde to lidé potřebují, a cítili, že jí přibylo do dalších dnů i nám.

Štastnou cestu!