Kudykam

Milí přátelé,

je možné, že někteří z vás prošli v minulosti dávné či nedávné peklem rozvodu a dodnes se s tím nebyli schopni vyrovnat. Pravděpodobně jste už slyšeli o aktivitě zvané „KUDYKAM PO ROZVODU?“, kterou organizuje oddělení adventistické služby rodinám už několik let (s nemalým úspěchem) pro ty, kteří by rádi začali znovu a lépe. Pokud cítíte, že by vám naše nabídka mohla být užitečná, neváhejte a hlaste se.

Letošním ročníkem „Kudykamu“ vás, stejně jako v předchozích letech, provede přední český odborník v oblasti psychologie rodiny PhDr. Mgr. Jeroným Klimeš, Ph.D. Přednášky v jeho podání vás inspirují fundovaností, praktičností, vtipem a biblickým přesahem. Budete do nich moci vstupovat svými otázkami, námitkami i vlastními postřehy a zkušenostmi. Ve volných chvílích se vám s Jeronýmem budeme rádi věnovat i osobně.

Na základě žádostí některých z vás jsme letos, kvůli lepší dosažitelnosti, zvolili pro naše setkání pomezí Moravy a Slovenska. Sejdeme se ve Strážovicích nedaleko Kyjova v novém kongresovém hotelu Selský dvůr. Setkání bude tedy i příležitostí ke vzájemnému sdílení a relaxaci. Víkendový program začne v pátek 7. února ve 20:00 večeří a vyvrcholí nedělním obědem. Dotovaná cena za víkend je 1.100,- Kč. Platit se bude převodem na účet, účastníci obdrží po uzávěrce přihlášek detailní informace k platbě.

Z metodických důvodů se akce nebude moci účastnit více než 20 lidí. Proto neváhejte a hlaste se zde. Uzávěrka přihlášek bude v pátek 31. ledna 2020 nebo ihned po naplnění kapacity. Přihlášeným dodáme podrobný program akce i s popisem cesty.

Moc se na vás s panem doktorem Jeronýmem těšíme.

S úctou Radek Jonczy
vedoucí odd. služby rodinám Česko-Slovenské unie CASD