MV_2018_10

Pozvání na víkend pro manželské páry i jednotlivce

V rámci aktivit KD jsme pro Vás připravili další setkání s programem nejen pro manželské páry, ale i pro jednotlivce, na téma tentokrát výhradně duchovní:

Setkání proběhne v termínu 19. – 21. října 2018. Čeká nás naplněný a obohacující čas, ve kterém bude prostor pro odpočinek, zamyšlení nad Biblí, společenství s naším Bohem i mezi sebou navzájem. Z řady důvodů však chceme Vaši přihlášku podmínit účastí na celém programu již od jeho začátku až do samého konce.

Sejdeme se v rekreačním středisku Sola fide – Janské Lázně 14 (http://www.sola-fide.cz/). Příjezd je v pátek 19. října od 18 hodin k večeři, registraci a ubytování. Program začíná společným zahájením v 19,30. Ukončení plánujeme nedělním obědem. Prosíme o včasný příjezd na zahájení.

Cena za ubytování a plnou penzi je 460,-Kč/os/den. Po dohodě lze využít dotovanou cenu 310,-Kč/os/den. Tuto možnost následně uveďte do přihlášky. Také se počítá poplatek obci 15,-Kč/os/den.

Dále chceme doporučit:

• abyste svoje děti předali do péče prarodičů nebo ochotných tet (pokud to však nebude možné, prosím, zavolejte pro individuální dohodu kvůli hlídání)
  • abyste si přivezli plavky pro návštěvu Aquacentra: https://www.janskelazne.com/aquacentrum/

Ke stažení:

Pozvánka (*.pdf)
Přihláška (*.xls)

Prosíme, hlaste se v případě zájmu ihned (kapacita je omezená), nejpozději však do 12. října na e-mailové adrese j.ejem@seznam.cz.

Jsme plni naděje, že tento víkend bude mít přínos pro každého, a proto se těšíme se na setkání s Vámi.

Jan & Olga Ejemovi
739 345 676, 724 103 251

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Předpokládaný program:

pátek
19,30 – zahájení, úvodní zamyšlení

sobota
9,00 – 12,00 – čtení z Bible, diskuse
13,30 – 16,30 – volno: návštěva termálu, procházka, odpočinek atd.
16,30 – 18,00 – čtení z Bible, diskuse
20,00 – 21,00 – chvály, modlitby