Máte zájem strávit týden v přírodě, nechat se inspirovat tématy rozvíjejícími váš duchovní život, setkat se s několika desítkami křesťanů, mít možnost si vybírat z řady sportovních, vzdělávacích či rukodělných aktivit, nebo se účastnit diskusí se zajímavými hosty? Máte rádi křesťanskou hudbu? Chcete nově nastartovat svůj modlitební život? Pak je tu pro vás letní Biblický týden ČS, který probíhá v příjemném prostředí rekreačního střediska Immanuel na Vysočině.

Vážení a milí,

obracíme se na Vás s informací ohledně změny termínu přihlašování na letošní BT. To bude spuštěno na těchto stránkách v záložce registrace, v pondělí 17. května v 16 hodin.

Vzhledem k novým podmínkám ze strany ubytovatele potřebujeme přihlašování ukončit záhy,
a to hned v pondělí 24. května, a se zjištěným zájmem z Vaší strany pak dále pracovat.

Nově s rezervací ubytování souvisí i storno poplatky, které budou dle následujících podmínek:

• platba za pobyt bude uhrazena nejpozději do pondělí 12. července (na účtu sdružení)
  • odhlášení do 19. července 8:00 hodin bude bez poplatku
  • odhlášení od 19. července 8:01 hodin do středy 28. července 8:00 hodin bude zpoplatněno 30 % z ceny ubytování
  • odhlášení od středy 28. července 8:01 hodin bude zpoplatněno 100 % z ceny ubytování
  • bezplatné odhlášení stravy musí proběhnout 2 prac. dny (48 hodin) předem

Pokud by došlo k situaci, že Immanuel nebude moci poskytovat ubytování, platby budou samozřejmě vráceny v plné výši.

Sledujeme prozatím pozitivní vývoj covidové situace a budeme se snažit pružně reagovat na různá opatření. Je například možné, že budou vyžadovány respirátory/chir. roušky ve stanu apod.

Navzdory všem překážkám a nejistotám se na letní BT velmi těšíme a radujeme se z Vašeho zájmu.

Bt-5-1

1. – 8. srpna 2021

Tajemství Ježíše z Nazareta: Evangelium v epištolách Efezským a Koloským – je téma letního Biblického týdne Českého sdružení CASD, který – pokud bude situace příznivá – proběhne v prvním srpnovém týdnu v konferenčním centru Immanuel v Dlouhém u Ždírce nad Doubravou. Hostem bude Oldřich Svoboda, kazatel, učitel a zástupce ředitele ATI.

Bt2021-poster