Víkend pro manželské páry

,
Banner web konfrence muzu

Milé manželské páry, prožíváme velikou radost a těšíme se, že po více než dvou letech nejistot, různých omezení a online setkávání se budeme moci setkat na Výzvách lásky (VL).

Aktuální běh VL byl původně zaměřen na mladé manželské páry maximálně do 6 let od svatby. Během uplynulé doby však mnozí z tohoto kritéria „vyrostli“, což je jedině dobře, ale pokud bychom se ho drželi striktně, nemohli by se účastnit. Téma, které nás čeká, jsou Rodinné mapy. Jedná se o téma v podstatě obecné, které pomáhá rozkrývat vliv rodinného pozadí na naše aktuální prožívání manželství v jakékoliv jeho délce. Během víkendu budeme pracovat primárně v párech. Z těchto dvou důvodů jsme se rozhodli tento víkend otevřít pro všechny páry bez omezení délky trvání manželství.

Tématem Rodinných map nás provede Mgr. Martin Bušina (malou ukázku, o koho se jedná, můžete zhlédnout ZDE) o víkendu 3. – 5. června 2022 v Resortu Beskydy na Visalajích (49.5184286N, 18.5273594E).

Pokud plánujete prožít tento víkend s námi, prosím, zaregistrujte se ZDE do 29. května 2022 do 24:00 hodin. Přihlašování platí do naplnění kapacity 20 párů, pak bude zastaveno.

Cena veškerých nákladů na ubytování, stravu i lektora je 2 900 Kč / pár. Pokud jako mladý manželský pár s dětmi nemáte možnost zajistit si hlídání a přijedete se svým dítětem/dětmi, přivezte si pokud možno i chůvu, pro kterou nabízíme ubytování a stravu za dotovanou cenu 1 100 Kč / víkend. Dítě do 2 let je zdarma.

Uvědomujeme si, že nemusíte mít možnost svěřit své děti někomu do péče a musíte je vzít s sebou. Nicméně musíme upozornit, že nejsme schopni zajistit program pro vaše děti. Možnost vzít děti s sebou proto moudře zvažte.

Ubytování a strava dítěte ve věku 2–5 let bude stát 890 Kč / víkend, pro dítě ve věku 6–15 let 1 190 Kč / víkend.

Platby posílejte na účet MSS CASD č. 1644247329/0800 var. symbol 030622005. Do zpráv pro příjemce uveďte: VL: (vaše příjmení). Pobyt bude možné zaplatit i na místě v hotovosti.

Vzhledem k formě víkendu a práci v párech si s sebou přivezte následující potřeby:

1. Fotky – rodiče, sourozenci, aby vaše mapa měla šmrnc.
  2. Igelit nebo PVC podložku ve velikosti min. 150 x 90 cm.

Těšíme se, že po dlouhé době budeme mít příležitost prožít plnohodnotný víkend, ve kterém bude čas na přemýšlení, ztišení, vzdělávání, a věříme, že i na sdílení, radost a povzbuzení.

Přejeme si, ať se nám daří žít ve svých manželstvích své všední i nevšední dny co možná nejlépe v péči a zmocnění od Boha.

Těší se na vás Mgr. Martin Bušina a Jakub a Lucka Chládkovi se svým týmem.

Kontakty:

Jakub Chládek