Víkend pro mladé páry na Visalajích

,
Banner web konfrence muzu

Milí manželé,

rádi bychom vás pozvali na víkendové setkání s Mgr. Milenou Mikulkovou, které proběhne na Visalajích (Penzion Beskydy, Visalaje 182, Krásná) od 17. – 19. 9. 2021 na téma: Proměny manželství.

Manželství je proces. Začíná, roste, vyvíjí se a proměňuje se. Některé proměny nás těší, jiné s námi zamávají a některé dokonce ohrozí. Budeme se zamýšlet nad tím, jak s nimi počítat, jak je zvládnout a jak z nich vytěžit. Víkendovka Proměny manželství podle ročních období přispívá k porozumění sobě, druhému a charakteristice našeho vztahu. Každé „roční období“ nám něco nabízí, ale něco nám i bere. A je zajímavé, že roční období nelze časovat – i během jednoho dne se mohou vystřídat všechna čtyři.

Program:

Pátek: Dynamika párového soužití

Sobota 1: Čtyři roční období manželství – jaro

Sobota 2: Čtyři roční období manželství – léto

Sobota 3: Čtyři roční období manželství – podzim

Neděle 1: Čtyři roční období manželství – zima

Neděle 2: Shrnutí – manželství v proměnách času

V ideálním případě přijeďte sami jako pár. Pokud máte malé dítko, které potřebuje stálou péči, vezměte si s sebou chůvu, která vám zajistí hlídání během přednášek a skupinek. Chceme věřit, že se v září opatření vydaná vládou nezkomplikují natolik, abychom byli nuceni přejít na online setkání. Pokud byste chtěli prožít tento víkend s námi, zaregistrujte se ZDE do 8. září. Kapacita je omezená, cena za pár 2.200,- Kč, za chůvu 700,- Kč, dítě do 3 let zdarma. Platby posílejte na MSS, č. ú. 1644247329/0800, var. symbol 161021003. Možno uhradit pobyt též na místě v hotovosti.

Před akcí dostanou přihlášení účastníci dopis s bližšími informacemi i s ohledem na aktuální situaci kolem Covidu-19. Mějte se prima a Bůh vás ochraňuj.

Těší se na vás Milena Mikulková (více o ní a její činnosti se dozvíte zde), Martin a Pavla Žůrkovi, Jakub a Lucka Chládkovi.