Žili, byli spolu až do…

,
Srdce

Milé manželské páry,

v minulosti jste možná byli účastníky anebo jste zaznamenali existenci vzdělávacího a motivačního projektu Výzvy lásky pro mladé manželské páry. Startovali jsme s ním na podzim roku 2019 a stihli jedno fyzické setkání. Celý projekt byl narušen covidovou pandemií a s ní spojenými restrikcemi. Pokoušeli jsme se v projektu pokračovat online formou i fyzickými setkáními, pokud to bylo možné. Nicméně jsme vnímali, že se i tak kontinuita narušila.

Rozhodli jsme se jít do toho znovu, a tak vás zveme k víkendovým setkáním Výzvy lásky pro mladé manželské páry do 10 let trvání manželství.

Moc nás těší, že do toho můžeme jít a vytvářet tak motivační, vzdělávací a relaxační prostor pro růst mladých manželských párů, kteří čelí v dnešní době mnoha různě obtížným výzvám a proměnám svého manželství. Jako účastníci můžete absolvovat všechny tři víkendy návazně nebo jen ten, který vám tematicky nebo termínově vyhovuje.

Zveme vás na víkend s názvem: Žili, byli spolu až do…
pod vedením PhDr. Mgr. Jeronýma Klimeše, Ph.D.

Kdy: 3.–5. března 2023 (první víkend ze tří)

Kde: Resort Beskydy, Visalaje (GPS: 49.5184286N, 18.5273594E)

Termín přihlášení: do neděle 26. 2. 2023 ZDE. (Přihlašování platí do naplnění ubytovací kapacity, pak bude zastaveno)

Cena: Pro páry: 2990,- / pár / víkend (ubytování, strava)

Ideální podobou víkendového pobytu je přijet bez dětí, ale je pochopitelné, že pokud ještě kojíte, dítě je příliš malé nebo nemáte možnost zajištění hlídání, můžete vzít dítě nebo děti s sebou společně s jeho pečovatelem(kou) alias chůvou. Nabízíme pro ně dotovanou cenu, viz níže, jako vyjádření podpory církve pro vás účastníky.

Prosím, počítejte s tím, že vaši pečovatelé budou z kapacitních důvodů pravděpodobně obývat pokoj s vámi.

Dítě do 2 let zdarma. V případě potřeby lůžkovin pro děti je cena 100 Kč / víkend.

Děti 3–5: 1000,- / víkend (ubytování, strava)

Děti 6–15: 1300,- / víkend (ubytování, strava)

Pečovatel(ka): 1200,- / víkend (ubytování, strava)

Platba: Na účet MSS CASD: 1644247329/0800, v.s. 030323001 (upřednostňujeme platbu na účet)
Možnost platby v hotovosti na místě (především pro účastníky ze Slovenska).

Více o tématu setkání a řečníkovi:
Jeroným Klimeš je český psycholog. Zabývá se převážně psychologií rodiny, církevně-pastorální psychologií. Dříve se zabýval i policejní psychologií a psychologií reklamy.
Téma vychází z knihy Jeronýma Klimeše Křesťanství vztahy a sex, kterou napsal k tématu vztahů tak, aby vydržely.

Věříme, že se máme na co těšit a že bude možnost s Jeronýmem Klimešem popovídat i mimo přednáškový čas, protože to dělá velice rád.

Těšíme se na společný čas motivace, objevování nových pohledů a vhledů a oprašování toho,
co jsme už možná zapomněli.

Věříme a modlíme se, aby nás všechny Bůh inspiroval a my mu to dovolili.

Jakub a Lucka Chládkovi, Radek Jonczy a jejich tým

Výzvy lásky konference 2019